Arhive etichet─â: rgpd

Estee Lauder Romania SRL amendat cu 3000 euro pentru incalcare GDPR

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a finalizat ├«n data de 10.04.2020 o investiga╚Ťie la operatorul┬áEstee Lauder Romania SRL┬á╚Öi a constatat c─â acesta a ├«nc─âlcat prevederile┬áart. 6, art. 7 ╚Öi art. 9 din Regulamentul General privind Protec╚Ťia Datelor. Operatorul Estee Lauder Romania … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Amenzi Sanc╚Ťiuni M─âsuri GDPR | Etichete , , , , , , | Las─â un comentariu

Amenda GDPR – 2500 Euro Uttis Industries srl

├Än luna iulie, Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a finalizat o investiga╚Ťie la operatorul UTTIS INDUSTRIES SRL ╚Öi a constatat c─â acesta a ├«nc─âlcat prevederile art. 12 ╚Öi art. 5 alin. (1) lit. c) coroborate cu art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679 … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Amenzi Sanc╚Ťiuni M─âsuri GDPR | Etichete , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Amenda GDPR Avocatnet.ro a fost sanctionat cu 9000 euro pentru incalcare GDPR

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a finalizat ├«n data de 26.09.2019 o investiga╚Ťie la INTELIGO MEDIA SA, constat├ónd urm─âtoarele: ├Änc─âlcarea prevederilor art. 5 alin. (1) lit. a) ╚Öi b), art. 6 alin.(1) lit. a) ╚Öi art. 7 din RGPD, ceea ce a condus … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Amenzi Sanc╚Ťiuni M─âsuri GDPR | Etichete , , , , | Las─â un comentariu

Amenda GDPR Sanctiune cu amenda de 15.000 Euro pentru incalcarea GDPR de c─âtre un hotel al WTC Bucuresti

├Än data de 02.07.2019,  Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat ├«nc─â o investiga╚Ťie la WORLD TRADE CENTER BUCHAREST S.A. ╚Öi a constatat c─â operatorul a ├«nc─âlcat prevederile Art. 32 alin. (4) raportat la Art. 32 alin. (1) ╚Öi alin. … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Amenzi Sanc╚Ťiuni M─âsuri GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Rolul DPO in realizarea unei Evaluari de impact DPIA conform GDPR

Suntem ├«n punctul ├«n care trebuie s─â realiz─âm o Evaluare de impact asupra protec╚Ťiei datelor cu caracter personal (DPIA) asupra unei proces─âri ce vizeaz─â datele personelor fizice, conform prevederilor GDPR ╚Öi nu ├«n╚Ťelegem care este rolul persoanei desemnate DPO Responsabil … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Nout─â╚Ťi ╚Öi stiri GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

GDPR ne strica sarbatorile de Craciun?

Acum GDPR ne pune la o nou─â ├«ncercare: Cum respect─âm GDPR ╚Öi nu ne stric─âm s─ârb─âtorile de Cr─âciun ╚Öi Anul nou? Dup─â multe situa╚Ťii incomode cu care ne-am confruntat pentru conformarea la GDPR, vine ╚Öi r├óndul cadourilor ╚Öi fotografiilor de … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Nout─â╚Ťi ╚Öi stiri GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

S-a legiferat cand trebuie efecutata o Evaluare de impact DPIA – Decizia 174/18 oct 2018 ANSPDCP

├Än data de 31 Octombrie 2018, in Monitorul Oficial cu nr. 919 a fost publicat─â Decizia nr. 174 /2018 emis─â de Autoritatea de supraveghere legifer├ónd astfel situa╚Ťiile c├ónd trebuie efectuat─â o Evaluare de Impact DPIA asupra Datelor cu Caracter Personal … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Legisla╚Ťie GDPR Protectia Datelor Personale | Etichete , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Procedura de efectuare a investigaţiilor ANSPDCP din 9 octombrie 2018

Procedura de efectuare a investiga╚Ťiilor Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Protec╚Ťiei Dtelor cu Caracter personal a fost┬áaprobat─â prin┬áDecizia 161┬ádin 9 Octombrie 2018 Astfel, ACUM, Autoritatea de Supraveghere are acum cadrul legislativ ╚Öi procedura necesara pentru a putea aplica prevederile Regulamentului … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Legisla╚Ťie GDPR Protectia Datelor Personale | Etichete , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Orientări privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative pentru incalcarea Regulamentului European 679/2016 GDPR

Chiar ├«nainte de intrarea ├«n vigoare a┬áRegulamentului European 679/2016 pentru protec╚Ťia datelor cu caracter personal, ├«n data de┬á13.02.2018,┬áGrupul de ┬álucru ARTICOLUL 29┬áa adoptat orient─ârile privind aplicarea ╚Öi stabilirea unor amenzi administrative ├«n sensul regulamentului. Astfel, s-a convenit asupra unei ├«n╚Ťelegeri … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Legisla╚Ťie GDPR Protectia Datelor Personale | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Ave╚Ťi o ├«ntrebare despre Portec╚Ťia datelor personale?

Dac─â ave╚Ťi o ├«ntrebare din sfera domeniului protec╚Ťiei datelor cu caracter personal, puteti s─â o transmite╚Ťi printr-un comentariu ╚Öi echipa de speciali╚Öti ai EuroMarket.ro vor ├«ncerca s─â v─â r─âspundem ├«n sec╚Ťiunea Consultan╚Ť─â GDPR I&R Urmareste noutatile GDPR

În categoria Servicii GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Text original cu cuprins al Regulamentului EUROPEAN 679/2016 – GDPR

Pentru a va putea desfasura activitatea si parcurge mai usor documentul original oferit de Uniunea Europeana si anume┬áRegulamentul European 679/2016 – AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ╚śI AL CONSILIULUI┬ádin 27 aprilie 2016┬áprivind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Legisla╚Ťie GDPR Protectia Datelor Personale | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu

Comunicat de presa ANSPDCP Obiectivele GPDR Noul Regulament General privind Protec╚Ťia Datelor

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal, ├«n calitate de┬áunic─â autoritate┬ápublic─â central─â autonom─â cu competen╚Ť─â general─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor personale, reprezint─â┬ágarantul┬árespect─ârii drepturilor fundamentale la via┼ú─â privat─â ╚Öi la protec┼úia datelor personale. Dup─â cum se cunoa╚Öte deja … Continu─â s─â cite╚Öti

├Än categoria Legisla╚Ťie GDPR Protectia Datelor Personale | Etichete , , , , , , , , , , , | Las─â un comentariu