Arhive etichetă: rgpd

Rolul DPO in realizarea unei Evaluari de impact DPIA conform GDPR

Suntem în punctul în care trebuie să realizăm o Evaluare de impact asupra protecției datelor cu caracter personal (DPIA) asupra unei procesări ce vizează datele personelor fizice, conform prevederilor GDPR și nu înțelegem care este rolul persoanei desemnate DPO Responsabil … Continuă să citești

În categoria Informații utile | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

GDPR ne strica sarbatorile de Craciun?

Acum GDPR ne pune la o nouă încercare: Cum respectăm GDPR și nu ne stricăm sărbătorile de Crăciun și Anul nou? După multe situații incomode cu care ne-am confruntat pentru conformarea la GDPR, vine și rândul cadourilor și fotografiilor de … Continuă să citești

În categoria Informații utile | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

S-a legiferat cand trebuie efecutata o Evaluare de impact DPIA – Decizia 174/18 oct 2018 ANSPDCP

În data de 31 Octombrie 2018, in Monitorul Oficial cu nr. 919 a fost publicată Decizia nr. 174 /2018 emisă de Autoritatea de supraveghere legiferând astfel situațiile când trebuie efectuată o Evaluare de Impact DPIA asupra Datelor cu Caracter Personal … Continuă să citești

În categoria Autoritatea de Supraveghere ANSPDCP, Legislație GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Procedura de efectuare a investigaţiilor ANSPDCP din 9 octombrie 2018

Procedura de efectuare a investigațiilor Autorității Naționale de Supraveghere a Protecției Dtelor cu Caracter personal a fost aprobată prin Decizia 161 din 9 Octombrie 2018 Astfel, ACUM, Autoritatea de Supraveghere are acum cadrul legislativ și procedura necesara pentru a putea aplica prevederile Regulamentului … Continuă să citești

În categoria Autoritatea de Supraveghere ANSPDCP, Legislație GDPR, Noutăți Știri GDPR | Etichete , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Orientări privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative pentru incalcarea Regulamentului European 679/2016 GDPR

Chiar înainte de intrarea în vigoare a Regulamentului European 679/2016 pentru protecția datelor cu caracter personal, în data de 13.02.2018, Grupul de  lucru ARTICOLUL 29 a adoptat orientările privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative în sensul regulamentului. Astfel, s-a convenit asupra unei înțelegeri … Continuă să citești

În categoria Legislație GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Aveți o întrebare despre Portecția datelor personale?

Dacă aveți o întrebare din sfera domeniului protecției datelor cu caracter personal, puteti să o transmiteți printr-un comentariu și echipa de specialiști ai EuroMarket.ro vor încerca să vă răspundem în secțiunea Consultanță GDPR I&R Urmareste noutatile GDPR

În categoria Consultanță Gratuită | Etichete , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Text original cu cuprins al Regulamentului EUROPEAN 679/2016 – GDPR

Pentru a va putea desfasura activitatea si parcurge mai usor documentul original oferit de Uniunea Europeana si anume Regulamentul European 679/2016 – AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu … Continuă să citești

În categoria Legislație GDPR | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Comunicat de presa ANSPDCP Obiectivele GPDR Noul Regulament General privind Protecția Datelor

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitate de unică autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale, reprezintă garantul respectării drepturilor fundamentale la viaţă privată și la protecţia datelor personale. După cum se cunoaște deja … Continuă să citești

În categoria Autoritatea de Supraveghere ANSPDCP | Etichete , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu