Servicii GDPR si Kituri GDPR, pentru conformarea la prevederile legislatiei protectiei datelor

V─â oferim Servicii GDPR ╚Öi solu╚Ťii pentru a su╚Ťine organiza╚Ťia pentru a se conforma la prevederile impuse de legisla╚Ťia privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi GDPR al─âturi de speciali╚Ötii din echipa EuroMarket.ro.

ANSPDCP a ├«nceput verificarea respect─ârii ╚Öi aplic─ârii Regulamentului European 679/2016 – GDPR – privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Companii de renume de servicii de telefonie ╚Öi telecomunica╚Ťii, institu╚Ťii bancare, hoteliere ╚Öi chiar companii mici de consultan╚Ť─â au fost aspru sanc╚Ťionate deja.

├Äncep├ónd cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanc╚Ťiuni prin amenzi pe care le-a f─âcut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site.

Autoritatea de supraveghere a programat ╚Öi demarat aproape 500 de investiga╚Ťii ╚Öi controale inopinate la entit─â╚Ťile publice ╚Öi companii private, ├«n care vor, ╚Öi au fost verificate m─âsurile ├«ntreprinse, modul ├«n care se realizeaz─â procesare ╚Öi este asigurat─â protec╚Ťia ╚Öi confiden╚Ťialitatea datelor de╚Ťinute conform Procedurii de efectuare a investiga╚Ťiilor nr. 161/09.10.2018 ╚Öi ├«n baza Legii 190/2018

„De la inceputul anului 2019 s-au inregistrat la Autoritatea de Supraveghere 12 plangeri care au avut ca obiect emiterea unor polite de asigurare pe numele petentilor ulterior instrainarii autovehiculului si radierii acestuia de pe numele lor”, au transmis reprezentantii Autoritatii la solicitarea 1asig.ro

„Urmare a acestor plangeri, sunt in curs de desfasurare 2 investigatii pentru verificarea respectarii masurilor de securitate in cazul a doi operatori din domeniul asigurarilor (brokeri de asigurari)”, mentioneaza ANSPDCP pentru siteul 1asig.ro

„De asemenea, un operator din industria asigurarilor a notificat o incalcare a securitatii datelor cu caracter personal, iar in acest caz institutia noastra a demarat o investigatie, aceasta fiind in curs de desfasurare”, a adaugat Autoritatea pentru siteul 1asig.ro


Vă prezentăm în continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protec╚Ťia drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal necesit─â adoptarea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice corespunz─âtoare pentru a se asigura ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor din prezentul regulament. Pentru a fi ├«n m─âsur─â s─â demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • s─â adopte politici interne ╚Öi
  • s─â pun─â ├«n aplicare m─âsuri care s─â respecte ├«n special principiul protec╚Ťiei datelor ├«ncep├ónd cu momentul conceperii ╚Öi cel al protec╚Ťiei implicite a datelor.

Nu l─âsa╚Ťi timpul s─â curg─â! Consulta╚Ťi acum speciali╚Ötii GDPR pentru o solu╚Ťie optim─â de conformare la prevederile GDPR a organiza╚Ťiei dvs, iar dac─â bugetul ce ├«l pute╚Ťi aloca este limitat, v─â oferim ca alternativ─â Kitul GDPR pentru a implementa╚Ťi ├«mpreun─â cu colegii dvs. m─âsurile necesare pentru conformitate ╚Öi specializa╚Ťi un coleg ca DPO Responsabil cu protec╚Ťia datelor – urm├ónd online un Curs acreditat DPO de specializare oferit de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart – ├«nfin╚Ťat ├«n parteneriat cu Academia Rom├ón─â.

Costul procesului de implementare este mai mic decât cea mai mică amendă, în valoare de 3000 euro, aplicată pe 12 iulie 2019 de Autoritatea de supraveghere!

Face╚Ťi economie! Chiar ast─âzi! Utiliza╚Ťi unul din Kit-urile GDPR realizat de EuroMarket.ro

Implementati chiar ast─âzi m─âsurile necesare impuse de  GDPR ╚Öi legisla╚Ťia privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre ╚Öi ╚Öabloane editabile elaborate de compania noastr─â v─â ofer─â documenta╚Ťia necesar─â pentru a implementa intern cerin╚Ťele impuse de GDPR.

Astfel pute╚Ťi economisi onorariul consultan╚Ťilor de specialitate, iar echipa organiza╚Ťiei dvs. va personaliza ╚Öi adapta documenta╚Ťia pentru specificul activit─â╚Ťii pentru implementarea intern─â a m─âsurilor necesare pentru a ob╚Ťine un grad satisf─âc─âtor de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Suplimentar, expertiza speciali╚Ötilor no╚Ötri v─â st─â la dispozi╚Ťie pentru a v─â oferi Kit -urile GDPR ├«ntr-o formul─â adaptat─â ╚Öi personalizat─â ├«mpreaun─â cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor ╚Öi infastructurii IT;
  • identificarea fluxurilor de date;
  • cartografierea datelor din organiza╚Ťie;
  • m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru conformitate;
  • elaborare de politici ╚Öi proceduri interne;
  • documenta╚Ťia persoanlizat─â ╚Öi adaptat─â la specificul organizatiei ╚Öi activit─â╚Ťii dvs.;
  • registrul de eviden╚Ť─â al opera╚Ťiunilor de procesare a datelor personale completat; 
  • evaluarea ╚Öi instruirea personalului;
  • asigurarea consultan╚Ťei de specialiate din domeniul protec╚Ťiei datelor personale;
  • asigurarea pozi╚Ťiei de DPO Responsabil cu protec╚Ťia datelor;
  • asisten╚Ť─â, verific─âri periodice ╚Öi mentenan╚Ť─â post implementare;
  • asisten╚Ť─â ├«n caz de bre╚Öe sau incidente de securitate asupra datelor personale;
  • asisten╚Ť─â ├«n caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP;
  • asisten╚Ť─â ╚Öi de╚Öfasurare investiga╚Ťie ├«n caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturilor de c─âtre persoane fizice, etc.

Nu mai sta╚Ťi pe g├ónduri, profita╚Ťi chiar acum de expertiza speciali╚Ötilor GDPR din echipa noastr─â! Contactati-ne chiar acum!

Cum ├«nt├ómpin─âm astfel de situa╚Ťii si investiga╚Ťiile Autorit─â╚Ťii

Pentru a v─â preg─âti s─â trata╚Ťi corespunz─âtor ╚Öi sa r─âspunde╚Ťi ├«n cazul unei investiga╚Ťii din partea Autorit─â╚Ťii de Supraveghere v─â recomand─âm parcurgerea Cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Preven╚Ťie, Ac╚Ťiune, C─âi de atac – curs ce v─â preg─âte╚Öte pentru astfel de situa╚Ťii sau aplela╚Ťi la serviciile practican╚Ťilor din domeniul protec╚Ťiei datelor personale – Consultan╚Ť─â de urgen╚Ť─â SOS GDPR.

Citi╚Ťi acum ╚Öi despre



Urmareste noutatile GDPR
Acest articol a fost publicat ├«n Nout─â╚Ťi ╚Öi stiri GDPR, Servicii GDPR ╚Öi etichetat cu , , , , , , , , , . Salveaz─â leg─âtura permanent─â.


´╗┐

Pentru a evita sanc╚Ťiuni uria╚Öe financiare ╚Öi de imagine v─â recomand─âm s─â verifica╚Ťi GRATUIT online dac─â compania / institu╚Ťia dvs. trebuie s─â fie conform─â cu prevederile impuse de GDPR (Regulamentul European 679/2016 & Legea 190/2018) ╚Öi dac─â trebuie s─â externaliza╚Ťi un DPO sau s─â ave╚Ťi desemnat intern o persoan─â pe pozi╚Ťia de DPO Responsabil cu protec╚Ťia datelor cu caracter personal, specializat ulterior prin urmarea unui Curs DPO Autorizat Certificat.


Dac─â ├«nt├ómpina╚Ťi greut─â╚Ťi ├«n implementarea GDPR, pute╚Ťi apela la echipa de speciali╚Öti GDPR sau pute╚Ťi cotracta serviciile profesionale de consultan╚Ť─â GDPR de specialitate.


Pentru a v─â sprijini, , echipa de speciali╚Öti GDPR v─â pune la dipozi╚Ťie setul de instrumente necesare pentru realizare evalu─ârii de impact DPIA (politica, procedura, formular, raportul privind analiza impactului, soft de realizare evaluare de impact, etc) ├«mpreun─â cu instruc╚Ťiuni ╚Öi sfaturi practice, ╚Öabloanele si alte evaluari DPIA completate ca exemplu, pentru a v─â ajuta s─â ├«n╚Ťelegeti ce trebuie realizat pentru a desf─â╚Öura o evaluare de imact conform prevederilor GDPR ╚Öi prevederilor Deciziei 174/2018 emise de ANSPDCP.



Profita de oferta si comanda acum Kit GDPR COMPLET 2020 format din 12 Kituri GDPR cu peste 200 documente + gratuit alte 145 documente si software gratuit
Kit GDPR Masuri tehnice si organizatorice impuse de legislatia protectiei datelor Regulamentul EU 678/2016 si Legea 190/2018
Consultanta de urgenta SOS GDPR ÔÇô asistenta de specialtate in domeniul protectiei datelor personale
Kit GDPR DSAR ÔÇô 31 Politici si Proceduri, Registre, Diagrame, Documente obligatorii pentru conformarea la prevederile GDPR Art.12,15-22
Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Curs DPO certificat GDPR conform cod COR 242231 + Kit pt DPO + Schema Implementare GDPR conform prevederilor Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018 conform cod COR 242231
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018